Reissufiilis.

Tässä keväällä on itsellä paljon reissuja tiedossa ja yksi niistä on nyt käynnissä, nimittäin myyntireissu lappiin. Käydään poikien kanssa mainostamassa Werel- nimistä yritystä. Kannattaa muuten käydä tutustumassa kaverini Jamin blogiin innostamua.blogspot.com. Jamilla hyviä ajatuksia elämästä.
Reissu on lähtenyt hyvin käyntiin ja maisemat sään lisäksi ovat mitä parhaimmat. Ensimmäinen aamu alkoi tietysti treenaamisella ja siitä sitten ajamaan kohti Äkäslompoloa, josta matkamme oikeasti alkaa. Hyvä seura ja opiskelu matkan aikana...mitä muuta sitä tarvisee?

Tänä aamuna muistutin itseäni myös aamurutiinien tärkeydestä. Noin viisi vuotta sitten aloin rakentamaan mindsettiäni uudelleen ja pitkälle olen sen kanssa päässytkin. Toki itsensä kehittäminen on koko elämän mittainen matka. Parhaillaan luen kirjaa nimeltä Elämän Muutos. Itselleni kirjassa on tuttua asiaa, mutta kuitenkin oppii koko ajan uusia ajatuksia, vaikka joskus tuntuisikin opiskelevansa tuttua asiaa. Yleensä kun herään aamuisin, laitan heti napit korviin ja laitan jonkun äänikirjan pyörimään. Aiheet vaihtelevat audioissa mulla päivitäin. Myynti, mindset, yrittäjyys, motivaatio....siinä aihealueita, joita kuuntelen enimmäkseen. Hyvä sovellus audioiden kuunteluun Youtuben lisäksi on sellainen kuin Audible. Suosittelen lämpimästi lataamaan.
Aamut lähtevät aina hyvin käyntiin kun syöttää päähänsä jotain kehittävää.
Aamupalaa syödessäni mietin aina myös asioita, joista olen kiitollinen. Tänään heti ensimmäisenä oli eniten mielessä se, kuinka ihania ihmisiä mulla on ympärillä. Joskus tällaisten asioiden miettiminen on tuntunut erittäin kaukaiselta, mutta nykyään en osaisi elää ilman niitä. Kaiken voi opetella ja jos on tavoitteita mennä tettyyn suuntaan elämässä, on pakko mennä oman mukavuusalueen ulkopuolelle.
Tästäkin Espoolaisesta tyttösestä, ehkä vähän hulttiostakin, on kuoriutunut vuosin saatossa itseään kehittävä uranainen ja olen vahvasti sitä mieltä, että opiskelu on tässä se kaiken pohja.

Vinkkinä multa sulle on se, että pyri joka päivä oppimaan jotain uutta. Se kannattaa ja vie sua eteenpäin elämässä.

Kohta ollaan perillä ja katsotaan mitä ensimmäinen päivä tuo tullessaan.

Xx Maiju


Valokuva

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Lomalla rennosti. Syksyllä sitten?

Kevään merkit.

Keneltä ostan palveluita?